Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بدلیل ماموریت مهارتی که دارد باید گسترش یابد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل در بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی هواپیمایی ماهان کرمان که با حضور استاندار و رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد، اظهار داشت: طبق قانون ۳۰ درصد آموزش‌های کشور باید مهارتی شوند که در حال حاضر ۱۴ درصد این برنامه محقق شده و ما در دولت سیزدهم به دنبال اجرای این قانون با کمک دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای بدلیل ماموریت مهارتی که دارند باید گسترش یابند ، در این راستا دانشگاه جامع علمی کاربردی باید ضمن حرکت در این مسیر توجه به آموزش‌های کوتاه مدت را نیز جدی بگیرد چرا که این دانشگاه وظیفه ترویج آموزش های عملی و مهارتی دانشگاهی را دارد.

دکتر زلفی گل گفت: به دلیل ساختار وجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی هر زمان که احساس نیاز کند میتواند رشته مقطع دار ایجاد کرده و گسترش پیدا کند و این از مزیت های بارز دانشگاه جامع علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاهها است.

وی ادامه داد: امروز بسیار خرسندم که امکانات و تجهیزات یکی از مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی را بازدید کردم که برای تربیت دانشجویان مهارتی و رفع نیاز بازار کار احتیاج به چنین مراکزی در کشور داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ، در  در مرکز آموزش علمی کاربردی هواپیمایی ماهان کرمان ۶۵۰ دانشجو در ۱۳ رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی و در رشته هایی چون تعمیر و نگهداری هواپیما، مهمانداری، هوانوردی و اویونیک تحصیل می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز سه‌شنبه در نخستین نشست کارگروه همکاری‌های مشترک کشاورزی میان ایران و تاجیکستان که به صورت آنلاین برگزار شد، معاون آب و خاک وزارتخانه بر گسترش همکاری‌های کشاورزی با تاجیکستان و اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه تاکید کرد.

صفدر نیازی شهرکی در همین حال خواست در راستای اجرای تفاهم‌نامه‌هایی که میان دو کشور منعقد شده، برنامه عمل تدوین شود.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه‌ها باید منجر به اقدام شود و بتوانیم خروجی مناسبی از آنها داشته باشیم.

نیازی شهرکی در زمینه همکاری‌های متقابل در زمینه بذر، واکسن و آموزش‌های کشاورزی اعلام آمادگی کرد و اظهار کرد: ما آماده‌ایم دوره‌های آموزشی نیز در بخش‌های مختلف اعم از آب و خاک، شیلات، دام و طیور، گلخانه و تحقیقات برای کارشناسان، محققان و بهره‌برداران تاجیکستانی برگزار کنیم.

وی همچنین در مورد پذیرش هیأت‌های تجاری، علمی و اقتصادی در حوزه‌های کشاورزی اعم از بخش دولتی و خصوصی تاجیکستان اعلام آمادگی کرد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که بیش از ۱۰۰۰ شرکت تولیدکننده و مشاور در حوزه بهره‌وری آبیاری و ارتقای راندمان آبیاری در ایران فعالیت می‌کنند، گفت: ایران می‌تواند نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش کشاورزی با کشور تاجیکستان همکاری داشته باشد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ایران به ۱۹ کشور، خدمات فنی و مهندسی کشاورزی صادر می‌کند.

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون

در این نشست، مشاکر نظرزاده فاضل، معاون وزارت کشاورزی تاجیکستان نیز گفت: نیازهای ما برای این همکاری از نظر تجهیزات و فناوری در حوزه‌هایی مانند آب و خاک، مرغداری، پرورش ماهی و صنایع فرآوری غذایی است.

وی در همین حال از سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون، آب و خاک و بسته‌بندی محصولات برای صادرات استقبال کرد.

بنابراین گزارش، در دولت سیزدهم، ایران و تاجیکستان دو یادداشت تفاهم همکاری امضا و یک یادداشت تفاهم همکاری در زمینه بهداشت دام و دامپزشکی تبادل کردند و این یادداشت تفاهم در حال نهایی‌سازی برای امضا است.

در سال ۱۴۰۲ در سفر رئیس جمهوری ایران به تاجیکستان، یادداشت تفاهم شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، بازرگانی، فنی، علمی و فرهنگی امضا شد و یادداشت تفاهم همکاری‌های کشاورزی نیز در همین سال به امضای وزارتخانه‌های کشاورزی دو کشور رسید.

کد خبر 6099733

دیگر خبرها

  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد