Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود زارع رشکوئیه گفت: فعالیتهای کمیته محرومیت زدایی کنگره 4 هزارشهید استان یزد در 12 کارگروه با هدف محرومیت زدایی از استان در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از یزدرسا، محمود زارع رشکوئیه دبیر کمیته محرومیت زدایی کنگره 4هزار شهید استان یزده ظهر امروز در نشست خبری اصحاب رسانه استان  اظهار داشت: در قالب فعالیتهای این کمیته تا پایان سال4هزارتسهیلات معیشتی و اشتغال و تولید ، بازسازی و مرمت 400واحد منزل مسکونی، آماده سازی 400 جهیزیه برای خانواده های نیازمند، حمایت از4هزار دانش آموز بی بضاعت، سرپرستی 4هزار فرزند ایتام ، ساخت 4هزارمترمربع نمازخانه و خانه عالم،تهیه 40هزار بسته بهداشتی، تاسیس 40 خانه هلال احمر، حدود 400 پروژه عمرانی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اختصاص  اعتبارات مازاد دستگاههای اجرایی استان ویژه پروژه های محرومیت زدایی کنگره 4 هزار شهید والامقام استان یزد تصریح کرد: علاوه بر این اعتبارات سعی شده از ظرفیت های مجموعه های خارج از استان و خیرین ، بانکها و صنایع استفاده شود ودر همین زمینه طبق هماهنگی های انجام شده دفتر خدمات محروم کشوردر حوزه زیرساخت  وبنیاد علوی و بنیاد برکت به صورت ویژه در بسیاری از پروژه های این کمیته مشارکت دارند.

زارع با تشریح فعالیتهای کمیته بهداشت و درمان کمیته محرومیت زدایی این کنگره اظهار داشت: توسعه و تجهیز بیمارستان شهرستان خاتم به میزان 3200مترمربع و با اعتبار 25میلیارد تومان از شاخص ترین پروژه های این کارگروه می باشد که تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: ساخت اورژانس بین راهی ساغند با اعتبار 4ومیلیارد تومان، ساخت اورژانس بین راهی بهاباد به ساغند، ساخت مرکز جامع بهداشت احمدآباد وساخت5خانه بهداشت در نقاط مختلف استان توسط بنیاد برکت از جمله دیگر فعالیتهای شاخص این کارگروه می باشد.

دبیر کمیته محرومیت زدایی کنگره 4هزارشهید استان یزد در مورد فعالیتهای کاگروه طرح هادی نیز گفت: پروژ های مختلف این کاگروه نیز با هدف محرومیت زدایی وبا محوریت نقاط کمتر توسع یافته استان با اعتبار 2ملیارد تومان در حال انجام می باشد که یک میلیارد و نیم از سوی بنیاد علوی و500میلیون از سوی بنیاد برکت برای اجرای پروژه های این کارگوره اختصاص یافته است

زارع با اشاره به اینکه پروژه های متعدد گاز رسانی به مناطق مختلف استان توسط شرکت گاز استان در حال فعالیت می باشد  تصریح کرد: طبق هماهنگی های انجام شده با شرکت گاز استان ، پروژه های گاز رسانی به میانکوه، شیرکوه، ده بالا، طزرجان، بنادک سادات، آسفیچ، خرانق و 4دهستان ارنان در بخش مهریز با اعتبار 900میلیون تومان به صورت خاص و با حمایت دستگاههای مختلف برای کنگره 4هزار شهید استان در حال انجام می باشد که تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.

وی با تشریح فعالیتهای کارگروه کشاورزی و دام این کمیته ابراز داشت: فعالیتهای این کارگروه با محوریت بازسازی قنات ها و بهسازی مسیرهای آبیاری زمین های کشاورزی در حال انجام می باشد که برای این کارگروه نیز علاوه بر بودجه های اختصاص یافته از سوی قرارگاه پیشرفت وآبادانی سپاه الغدیر ودستگاههای ذیربط، بنیاد علوی 1میلیارد تومانی در نظر گرفته است.

زارع یکی  دیگر از کارگروه های مهم این کمیته را کارگروه آموزش و مدارس برشمرد و اظهار داشت: در این کارگروه نیز بنیاد علوی و بنیاد برکت حمایت ویژه ای از پروژه ها داشته و طبق هماهنگی های انجام شده و با اعتبار 11میلیارد و150میلیون تومان کار بازسازی ونوسازی 15مدرسه در نقاط مختلف استان در دستور کار قرار گرفته و طبق تفاهم نامه جدید 5مدرسه جدید نیز به این تعداد افزوده شده که با حمایت ویژه سازمان نوسازی مدارس در حال تکمیل می باشد.

دبیر کمیته محرومیت زدایی کنگره 4هزار شهید استان  با اشاره به اینکه کار بازسازی گلزارهای شهدای والامقام در سطح استان در دستور کار ویژه این کمیته می باشد گفت: تاکنون حدود یک میلیارد تومان برای بازسازی گلزار شهدای بهاباد؛100میلیون تومان برای بازسازی گلزارشهدای احمدآباد و 50میلیون تومان برای بازسازی گلزار شهدای بنیز اختصاص یافته است.

زارع با اشاره به فعالیتهای این کمیته در زمینه برطرف کردن مشکلات ورزشی به  ساخت تعدادی خانه ورزش روستایی، تعدادی زمین چمن مصنوعی و زمین چمن در بخشهای مختلف استان تصریح کرد: حدود2میلیارد و500میلیون تومان اعتبارات برای بخش منابع طبیعی و آبخیز داری در نظر گرفته شده  و حدود 8میلیارد تومان نیز برای بخش ارتباطات و فناوری ارتباطات در نظر گرفته شده که این اعتبارات نیز در بخشهای کمتر توسعه یافته استان صرف خواهد شد.

زارع رشکوئیه دبیر کمیته محرومیت زدایی کنگره 4هزار شهید استان یزد در پایان  گفت: تمامی پروژه های در حال انجام این کمیته کاملا جدا از پروژه های در حال انجام دستگاه های اجرایی  استان بوده و به صورت ویژه  در کارگروهی ویژه هرکدام از این پروژه ها مشخص وباحمایت دستگاههای دولتی و خصوصی وخیرین در حال انجام است که همین موضوع باعث می شود امسال به لطف شهدا بسیاری از کمبودها و مشکلات استان برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کنگره 4هزار شهید استان شهید استان یزد حال انجام مختلف استان بنیاد علوی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی

دکتر احد فرامرز قراملکی، مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی:ائمه(ع) همانند وجود نازنین پیامبر گرامی اسلام(ص) واسطه‌ای میان وحی الهی و کلام خداوند با مردم هستند. این هویت واسطه‌ای پیامبر(ص) و انبیا(ع) در اساس با چیزی که آن را رسانه می‌دانیم، مشترک است.

رسانه؛ هویت واسطه‌ای دارد همان گونه که ائمه(ع) و پیامبر گرامی(ص) واسطه مقدسی میان امر قدسی و انسان‌ها هستند. ائمه(ع) و پیامبر گرامی(ص) با توجه به اینکه بخشی از وحی هستند به معنای اعم کلمه، چون وحی در مفهوم کلام اسلامی فقط قرآن نیست. قرآن وحی نازل است و ائمه(ع) و پیامبران الهی وحی ناطق هستند و وحی به معنای اعم، همه این موارد را شامل می‌شود. وحی در معنای اعم یعنی کلام الهی و سنت پیامبر(ص) و سنت ائمه(ع) نیازمند واسطه‌ای هستند که این واسطه بتواند پیام این وحی به معنای اعم را به مخاطبان امروزی برساند. علاوه بر آن ایجاد رغبت کرده و اقبال ایجاد کند و پذیرشی را بیافریند، این امر یعنی رسانه.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت امروز رسانه میان وحی به معنای عام بین ائمه(ع) و پیامبر(ص) با مردم همان هویت واسطه‌ای را ایفا می‌کند که در اصل ائمه(ع) میان خدا و مردم این واسطه بودن را ایفا می‌کردند. این نشان می‌دهد رسانه در ایجاد تعامل و ارتباط بین مردم در عرصه‌های مختلف و سنین گوناگون و ذائقه‌های مختلف و ارتباط با ائمه(ع) وظایف مهمی دارد و شاید کمتر چیزی به اندازه رسانه بتواند در ایجاد این ارتباط مؤثر سهیم باشد.

در بحارالانوار روایتی از پیامبر خدا(ص) در مورد یتیمان آل محمد(ع) آمده که حضرت فرموده است: «از یتیمی که پدرش را از دست داده سخت‌تر، یتیمی کسی است که از امام خود بریده شده و توان دسترسی به او را ندارد و حکم مسائل دینی مورد ابتلایش را نمی‌داند. بدانید هر کس از شیعیان ما به علوم ما آگاه باشد، این شخصی که به شریعت ما آگاه نیست و دسترسی به ما ندارد، همچون یتیمی است در دامان او. بدانید هر کس او را هدایت و ارشاد کند و شریعت و احکام ما را به او بیاموزد، در جمع بهشتیان برین با ما خواهد بود». در همین راستا بافضیلت‌ترین تکفل یتیم، آن سرپرستی‌ای است که از یتیم اهل بیت(ع) سرپرستی کند. رسانه می‌تواند به سرپرستی ایتام اهل بیت(ع) کمک کند به این معنا که ایتام اهل بیت(ع) را زیر حمایت خود آورده و آن‌ها را به اهل بیت(ع) برگرداند.

در همین راستا، کنگره جهانی امام رضا(ع) که رخدادی عظیم و جهانی است و مجموعه همایش‌هایی درباره امام رضا(ع) و اهل بیت(ع) را در برمی‌گیرد، با هدف حرکتی علمی، فرهنگی و تحقیقاتی در زمینه شناختن و شناساندن ائمه معصوم(ع) به ‌ویژه امام رضا(ع) به جهانیان بیشتر از چهار دهه است که شروع به فعالیت کرده است. البته نخستین کنگره جهانی سال 1363 برگزار و تا سال 1372 سه کنگره دیگر در سطح بسیار بالا و با حضور اندیشمندان، علما، فضلا و مراجع تقلید عظام از سراسر جهان برگزار شد. این کنگره پس از توقفی 30 ساله و با تأکید تولیت محترم آستان قدس رضوی آغاز به کار کرد و پس از پشت سر گذاشتن چندین پیش‌نشست در داخل و خارج از کشور، هفته آینده و همزمان با دهه مبارک کرامت پنجمین دوره آن برگزار می‌شود و امید آن داریم کنگره‌های بعدی هم هر دو سال یک بار برگزار شده و به رویکرد تمدنی امام رضا(ع) بیشتر از گذشته پرداخته شود.

برای کنگره جهانی امام رضا(ع) سعی شده مسئله‌ای کانونی که اکثریت بشر درگیر آن هستند، انتخاب شود. به همین دلیل موضوع کنگره پنجم که برای آن چندین پیش‌نشست هم برگزار شده، «عدالت برای همه، ظلم به هیچ کس» است؛ چرا که عدالت و تبعیض اساسی‌ترین موضوع جهان معاصر است و جهت‌گیری این کنگره دستیابی به عدالت جهانی و مبارزه با ظلم جهانی است. ظلمی که برخاسته از تبعیض نژادی یا قومی، یا ظلم اشراف بر فقرا و شکل‌های گوناگون ظلم باشد همگی موضوع این کنگره هستند. همزمانی این کنگره و موضوع آن با ظلم‌ستیزی بی‌امان جبهه مقاومت و مردم فلسطین هم سبب شده مورد اقبال جدی قرار بگیرد.

تلاش می‌کنیم کنگره جهانی حضرت رضا(ع) دانشی در گوشه‌ای و در داخل پوشه‌ای ایجاد نکند، بلکه با کمک این کنگره و جشنواره‌هایی از این دست، معارف رضوی را در زیست روزمره انسان‌ها در خانواده، تعاملات اجتماعی، تعاملات شغلی و... بکشانیم و نشان داده و بیان کنیم به سبک دیگری هم می‌توان زندگی کرد. این کنگره با کمک رسانه‌ها، خود رسانه‌ای اثرگذارتر بوده و پیامی عالم‌گیر خواهد داشت و نشان می‌دهد افراد به هر آنچه از فطرت برمی‌خیزد شیفتگی دارند و از آن مهم‌تر اینکه معارف رضوی پاسخگوی نیازهای فطری بشر است.

امام رضا(ع) در روایتی که در صفحه 180 معانی الاخبار آمده، فرموده‌اند: «إنّ النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا» یعنی اگر مردم زیبایی‌های سخنان ما را می‌شناختند، بی‌شک از ما پیروی می‌کردند. این روایت ثامن الحجج(ع) می‌تواند سرآغازی برای دوران جدید باشد که بتوانیم با امثال کنگره‌های امام رضا(ع) سخن نیکوی حضرت را به گوش جهانیان برسانیم. در تمام برنامه‌ها و کنگره‌های مختلف مانند گفت‌وگوی ادیان، الهیات زیارت، مکتب و هنر رضوی و... تمام تلاش این است که بتوانیم محاسن کلام ائمه(ع) را نشان دهیم تا در آن صورت خود به خود تبعیت از آنان در جای جای زندگی رخ بدهد. محاسن کلام آن حضرت(ع) را باید در جزئیات امور و از سخنانشان بیرون آورد و نشان داد.

این حدیث شریف و کلام ثامن الحجج(ع) را شاقولی برای آزمون و جهت‌گیری تمام فعالیت‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و حرکت در راستای رسانه‌ای کردن و بهره بردن از ظرفیت جهانی سیره و فرهنگ رضوی بر اساس فطرت انسانی می‌دانیم.

مریم احمدی شیروان

دیگر خبرها

  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان