Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: در روزهای پایانی سال گذشته ۳۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در استان اجرایی و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به جوانان جویای کار پرداخت شد. ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۹ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار سیدصادق حسینی امشب در برنامه زنده تلویزیونی صدا و سیمای مرکز کردستان با تبریک میلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و روز پاسدار و ولادت حضرت اباالفضل‌العباس(ع) و روز جانباز بر تمام مردم ایران به‌ویژه سبزپوشان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: امیدوارم امسال سالی پر از خوشی، خیر و برکت برای مردم سراسر کشور باشد و به برکت این ایام مبارک، ویروس کرونا ریشه‌کن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فلسفه نامگذاری روز ولادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به نام روز پاسدار پرداخت و افزود: انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی الهی است و بر پایه الگوی عاشورایی شکل گرفته و سپاه هم باهدف حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی، از جنس خود مردم تأسیس شد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با یادآوری اینکه روز ولادت امام حسین را امام خمینی(ره) روز پاسدار نامگذاری کردند، گفت: سپاه همواره در حوادث مختلف حضور فعال داشته و در واقع پاسداران بهترین کسانی هستند که راه امام حسین(ع) را در میدان عمل در امروز دنیا به جهانیان نشان می‌دهند.

وی با بیان اینکه فرهنگ گذشت، ایثار، شجاعت و روحیه از خودگذشتگی نیروهای مخلص سپاه برگرفته از صحنه عاشوار است، عنوان کرد: پاسداران در اوج مظلومیت و امکانات محدود، قاطعانه و با قدرت بالا خلاء تجهیزات و امکانات مالی را جبران کرده و همواره با انگیزه الهی و عاشورایی در برابر دشمنان ایستاده‌اند.

ما خادم و نوکری برای مردم هستیم

سردار حسینی از محبت و حسن نیت همه مسئولان، علما، روحانیون و اقشار مختلف مردم که روز پاسدار را به آنان تبریک گفته، تشکر کرد و ابراز داشت: امیدواریم همواره در سپاه بتوانیم بیشتر به مردم انقلابی و همیشه در صحنه استان خدمت‌رسانی کرده و نوکری مردم را به‌جا بیاوریم.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه سپاه علاوه‌بر حفاظت و صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تأمین امنیت پایدار، در عرصه‌های مختلف عمران، آبادانی، سازندگی و محرومیت‌زدایی به مردم خدمت‌رسانی می‌کند؛ به تشریح اهم اقدامات سپاه در بحث مقابله با ویروس کرونا نیز پرداخت و افزود: نیروهای سپاه از روز نخست شیوع این بیماری در کنار مردم بوده و تا ریشه‌کنی این ویروس منحوس نیز خواهیم ماند.

فرمانده سپاه کردستان در گفت‌وگو با تسنیم: سپاه برای مردم جان فدا می‌کند / برای محرومیت‌زدایی‌ کردستان ‌حد و مرز نمی‌شناسیمفرمانده سپاه استان کردستان در گفت‌وگو با تسنیم: تمام امکانات لجستیکی و درمانی ‌سپاه برای ریشه‌کن‌سازی «کرونا» در خدمت مردم است + فیلم

توزیع بیش از 49 هزار بسته اقلام بهداشتی توسط سپاه در مناطق محروم کردستان

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان اظهار کرد: سازماندهی 16 هزار و 16 نفر از نیروهای بسیج مردمی، نیروهای تخصصی و پزشکی در بخش‌های مختلف برای کمک‌رسانی به مردم و پرکردن خلاءهای بخش بهداشت و درمان، ایجاد 6 نقاهتگاه برای درمان بیماران کرونایی با ظرفیت 459 تخت و همه امکانات، اعلام آمادگی و ثبت‌نام دو هزار و 40 نفر از جهادگران و متخصصان برای خدمت‌رسانی در این نقاهتگاه‌ها، ضدعفونی شبانه معابر، خیابان‌ها و اماکن عمومی توسط دو هزار و 112 نفر از جمله اقدامات سپاه در مقابله با کرونا در سراسر استان کردستان است.

وی با اعلام اینکه تاکنون 430 هزار و 600 لیتر موادضدعفونی و 8 هزار و 612 لیتر مایع آب ژاول برای ضدعفونی و گندزدایی شهرهای استان توسط نیروهای سپاه استفاده شده است، ادامه داد: راه‌اندازی 18 کارگاه تولید ماسک، تولید و توزیع 182 هزار و 529 عدد ماسک تاکنون، ساخت 3 هزار شیلد، توزیع 49 هزار و 35 بسته اقلام بهداشتی، توزیع 3 هزار و 705 بسته معیشتی، برگزاری رزمایش بیولوژیک از دیگر اقدامات انجام شده سپاه برای مقابله با ویروس کرونا در کردستان بوده است.

کمک 5.500 میلیارد تومانی سپاه به نیازمندان کردستانی

سردار حسینی از اجرای 350 پروژه محرومیت‌زدایی توسط سپاه در روزهای پایانی سال گذشته در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: ساخت مسجد، پل، خانه عالم، آبرسانی کشاورزی و آب شرب، اهدای یکهزار سری جهیزیه به نوعروسان، پرداخت 29 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به جوانان جویای کار، ساخت 478 واحد مسکونی ویژه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد که تاکنون 297 واحد تحویل و بقیه در حال انجام است، کمک پنج میلیارد و 500 میلیون تومانی در قالب تهیه پوشاک، لوازم التحریر و بسته‌های معیتشی به نیازمندان و بیماران صعب‌العلاج و برنامه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی و کاشت نهال در 20 هکتار زمین در پیرچنار حسن‌آباد و آبیدر سنندج، از دیگر اقدامات انجام شده سپاه در استان کردستان است.

انتهای پیام/481/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انقلاب اسلامی استان کردستان محرومیت زدایی فرمانده سپاه روز پاسدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است

بانک‌ها همواره برخلاف مسئولیتی که دارند، بین کارمندان و شرکت‌های زیرمجموعه خود با سایر اقشار جامعه تفاوتی از جنبه اعطای تسهیلات قائل می‌شوند؛ به‌طوری که در مواردی، میزان تسهیلات اعطایی به اشخاص مرتبط بانک‌ها از تسهیلات به مردم بالاتر می‌رود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مطابق با آمار‌های رسمی بانک مرکزی، مجموع ارزش تسهیلات کلان غیرجاری شبکه بانکی در سال ۱۴۰۲، حدود ۶۴۵ هزار میلیارد تومان بوده است.

نکته جالب‌توجه این است که، به ارزش حدود ۶۰ درصدی رقم فوق نسبت به پایه پولی کشور مربوط می‌شود. البته ۶۴۵ همت اشاره شده تنها مربوط به ۲۴ بانک بوده و ارقام مرتبط با موسسه اعتباری ملل، بانک ایران و ونزوئلا و ... ارائه نشده است.

همچنین مطابق با آخرین به‌روزرسانی تارنمای بانک مرکزی، در خصوص تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، شاهد تسهیلاتی بیش از ۱۶۴ هزار میلیاردتومانی هستیم. البته رقم فوق از خرداد ۱۴۰۲ تا به امروز تغییر نکرده است. درواقع بانک مرکزی با وجود الزام قانونی (مفاد جزء (۵) بند (ح) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کشور) مربوط به انتشار گزارش در خصوص آمار تسهیلات پرداختی به کارکنان، مدیران و اعضای هیئت‌مدیره بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، اما اعداد فوق را حدود یک سال به‌روزرسانی نکرده است.

از طرفی، بررسی‌ها بیانگر آن است که در سال گذشته ۱۵۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج به بیش از ۷۷۱ هزار نفر پرداخت شده است، همچنین میزان تسهیلات فرزندآوری نیز حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان بوده که رقم فوق نیز به بیش از ۷۳۸ هزار متقاضی پرداخت شده است.

۷۸۰ میلیون تومان، متوسط تسهیلات پرداختی بانک‌ها به کارمندان خود

نکته جالب‌توجه این بود که تسهیلات پرداختی بانک‌ها (۱۶۴ همت) به حدود ۲۱۰ هزار کارمند اعطا شده است، به بیانی شاهد متوسط تسهیلات پرداختی ۷۷۸ میلیون تومانی بانک‌ها به کارمندان خود هستیم.

این موضوع در حالی بوده که کماکان ۱۴۹ هزار نفر در صف تسهیلات ازدواج و ۲۸۰ هزار نفر نیز منتظر پرداخت تسهیلات فرزندآوری هستند که البته به دلیل عدم وجود ظرفیت خالی، بسیاری از افراد قادر به ثبت نام نیستند؛ درواقع متقاضیان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به مراتب، بسیار بیشتر از ارقام اعلامی هستند.

از سوی دیگر، انتشار ارقام دریافت‌کنندگان تسهیلات کلان بانکی از سوی بانک مرکزی نیز حکایت از آن دارد که شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها به‌عنوان اصلی‌ترین، دریافت‌کنندگان تسهیلات شناخته می‌شوند، به‌عنوان نمونه گروه مادرتخصصی توسعه صنایع و معادن خاورمیانه (زیرمجموعه بانک پاسارگاد) با ۱۳۴ همت، بنیاد تعاون ناجا (مرتبط با بانک سپه) با ۷۴ همت، ایران مال (از شرکت‌های بانک آینده) با ۵۷ همت و گسترش انرژی پاسارگاد (از شرکت‌های بانک پاسارگاد) با ۴۱ همت به‌راحتی تسهیلات کلان را از بانک‌های مرتبط با خود دریافته کرده‌اند.

درحالی که بسیاری از مردم در دریافت وام‌های خرد، مشکلات متعدد دارند، همچنین بسیاری از صاحبان کسب‌وکار و افراد متقاضی وام‌های خوداشتغالی نیز هنوز موفق به دریافت تسهیلات نشده‌اند و با بهانه‌هایی نظیر کمبود منابع روبرو می‌شوند.

متأسفانه، رویکرد بانک‌ها در خصوص تسهیلات اعطایی به کارمندان و شرکت‌های زیرمجموعه خود همچنان ادامه دارد، امری که خود یکی از علل اصلی نقدینگی رو به رشد کشور است.

بانک‌ها عامل کمبود منابع بخش‌هایِ تولیدی

آلبرت بغزیان، کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو پیرامون پرداخت تسهیلات به شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها گفت: مسئله پرداخت تسهیلات بانک‌ها به شرکت‌های زیر مجموعه و حتی کارمندان خود، موضوع جدیدی نیست و از گذشته بانک‌ها به زیرمجموعه‌های خود با نرخ‌های بسیار پایین وام سنگین پرداخت می‌کردند.

بغزیان با انتقاد از پرداخت این تسهیلات کلان بیان کرد: این موضوع منجر به کمبود منابع برای تسهیلات‌دهی به بخش‌های تولیدی می‌شود، ولی اینکه این مسئله تخلف محسوب می‌شود یا خیر باید توسط بانک مرکزی بررسی شود.

وی دررابطه با دلیل تسهیلات سنگین بانک به کارمندان توضیح داد: بانک علاوه بر اینکه با پرداخت وام به کارمندان نیرو‌های خود را حفظ می‌کنند، برای بازپرداخت اقساط بانکی هم می‌تواند مبلغ موردنیاز را از حقوق کارمندان کسر کنند و این مسئله به نفع بانک است.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به تهاتر منابع مالی در پرداخت تسهیلات بانکی به زیرمجموعه دیگر مؤسسات مالی بیان کرد: بانک‌ها راهکار‌های دریافت و پرداخت تسهیلات بانکی به کارمندان خود را پیدا می‌کنند به طور مثال بانکی با سپرده‌گذاری در بانک دیگر به زیرمجموعه آن تسهیلات می‌دهد و برعکس.

وی در خصوص نظارت بانک مرکزی به پرداخت تسهیلات بانک‌ها عنوان کرد: لازم است تا بانک مرکزی بر اساس قوانین بانک‌ها به مسئله پرداخت تسهیلات کلان به زیرمجموعه بانک‌ها ورود کند و در خصوص اینکه با چه نرخ و هدفی به چه کسانی وام تعلق‌گرفته و در چه حالتی تخلف است، گزارش دقیقی ارائه دهد.

بغزیان در پایان با اشاره به احاطه بانک‌ها بر بزرگ‌ترین نهاد پولی و مالی کشور، پیش از ریاست فرزین بر بانک مرکزی اظهار داشت: در حال حاضر اقتدار بانک مرکزی بر بانک‌ها تقویت شده و ضرورت دارد تا این مسئله پرداخت تسهیلات کلان بانکی توسط این نهاد بررسی شود.

دیگر خبرها

  • پیام استاندار البرز به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل