Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: امروز فرمانده کل سپاه پاسداران در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دستور اجرایی شدن بیش از ۴۰هزار پروژه را صادر کرد که از این تعداد ۹۸۵ پروژه آن مربوط به استان مرکزی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عصر روز شنبه در حاشیه ویژه‌برنامه آغاز عملیات اجرای ۹۸۵ پروژه عمرانی محرومیت‌زدایی در استان مرکزی که به‌صورت ویدئوکنفرانس در چند نقطه دیگر کشور برگزار می‌شد گفت: امروز فرمانده کل سپاه پاسداران در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دستور اجرایی شدن بیش از ۴۰ هزار پروژه را صادر کرد که از این تعداد ۹۸۵ پروژه آن مربوط به استان مرکزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی افزود: پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل سپاه پاسداران قرار است در بیش از هزار نقطه از کشور اقدامات آبادانی انجام شود. از این نقاط، سه‌نقطه دهچال در شهرستان خنداب، چهارچشمه در شهرستان خمین، و زالیان در مالمیر از نقاط مشخص‌شده در استان مرکزی است و در سال آینده دونقطه دیگر نیز به استان اضافه می‌شود.

استفاده از ظرفیت اردوهای جهادی در اجرای پروژه‌ها

وی بابیان اینکه تمامی این پروژه‌ها حداکثر باید ظرف ۶ ماه به بهره‌برداری برسد اظهار کرد: این پروژه‌ها با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط انجام می‌شود تا در تأمین اعتبار مشکلی وجود نداشته باشد. همین‌طور از توان و ظرفیت اردوهای جهادی برای اجرای آن کمک می‌گیریم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: در عرصه‌های آب، ایجاد اشتغال، ساخت اماکن فرهنگی، احداث پل‌های روستایی و ساخت جاده پروژه‌هایی تعریف‌شده که امیدواریم با عملیاتی شدن آن‌ها گامی مهم در محرومیت‌زدایی برداشته شود.

وی ادامه داد: سپاه روح‌الله استان مرکزی در سه قرارگاه مشغول انجام اقداماتی است.یکی از آن‌ها قرارگاه پیشرفت و آبادانی است که هدف گزاری آن به‌صورت کلان و متمرکز دیده‌شده است. همچنین  قرارگاه جوادالائمه(ع) با نگاه ویژه به حاشیه‌نشینی ایجادشده است.

کریمی بابیان اینکه بیش از ده محله در ۵ شهرستان شناسایی و معرفی‌شده است گفت: اصلی‌ترین مسئله در حاشیه‌نشینی‌ها مسئله اعتیاد به مواد مخدر هست که به دنبال خود مشکلاتی در بخش اشتغال، فرهنگ، مسائل اجتماعی و خانوادگی را نیز به دنبال دارد.

وی قرارگاه سوم را قرارگاه محرومیت‌زدایی دانست و تأکید کرد: کار این قرارگاه به‌صورت متمرکز نبوده و گوشه گوشه استان را تحت پوشش خود قرار داده است. همچنین کار خود را صرفاً به ساخت یک مکان اختصاص ندادیم و هم‌زمان پیوست فرهنگی، اجتماعی و اشتغال دنبال کرده‌ایم.

پرداخت ۵۶ میلیارد تومان تسهیلات به مردم جهت اشتغال‌زایی

وی بابیان اینکه بیش از ۵۶ میلیارد تومان تسهیلات توسط سپاه روح‌الله جهت اشتغال‌زایی پرداخت‌شده است اظهار کرد: در همین راستا حدود ۲۸هزار نفر در حوزه‌های مختلف آموزش‌دیده‌اند و به جرئت می‌توان گفت در این فرایند بیش از ۳۰۰۰ شغل ایجاد کرده‌ایم.  همچنین سال گذشته حدود ۳۰۰ پروژه داشتیم که ۶۰ درصد آن را بدون پرداخت هزینه و با ظرفیت اردوهای جهادی انجام دادیم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: امروز هم با حضور مسئولین استان در این مکان مشخص شد که نیاز به محرومیت‌زدایی در مناطقی از شهر وجود دارد. مسئولین امر نیز متعهد شدند تا از نظر ریالی و مطالعاتی کمک کرده تا بتوان با دست در دست هم دادن بخشی از گرفتاری‌های مردم عزیز را برطرف کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل

رئیس کمیته امداد شهرستان بابل گفت: با اجرای سیاست توانمندسازی مددجویان در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷۰ نفر از مددجویان، تسهیلات کاریابی و اشتغالزایی پرداخت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد نیک پور با اشاره به اجرای طرح اشتغالزا در بابل گفت: برای اجرای طرح های اشتغال در سال گذشته با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده مرکز با بانک‌های عامل از محل تبصره 16 و 18  و منابع صندوق امداد ولایت، مبلغ 140 میلیارد و 803 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.

وی افزود: این تسهیلات در زمینه کشاورزی، صنعتی، دامپروری، صنایع دستی و خدمات پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد بابل تصریح کرد: در این فرصت‌ها 812 نفر از مددجویان و مجریان طرح های اشتغال با مهارت مختلف و پایدارسازی مشاغل آشنا شدند.

وی افزود: آشنایی با بازار کسب و کار و  اصول بازاریابی در کنار فروش محصولات با ورود اساتید دانشگاه، جهاد سازندگی و اداره دامپزشکی از خدمات ارائه شده در  آموزش کسب و کار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • فرمانده کل سپاه پیام داد