Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت‌های قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) در استان‌های مختلف کشور از جمله استان‌های محروم علاوه بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، فرصتی برای اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از جاده خرم‌آباد - بروجرد مسیری فرعی وجود دارد که حالا برای خیلی‌ها آشناست، مسیری که ما را به خط آهن خرم‌آباد می‌رساند، پروژه‌هایی که سال‌ها وعده آن را می‌دادند و حالا قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا است که می‌خواهد به همه وعده‌ها جامه عمل بپوشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا برای بسیاری از پروژه‌های کشور از عمرانی و اقتصادی گرفته تا محرومیت‌زدایی نامی آشناست، قرارگاهی که با یدک کشیدن عنوان «سازندگی» تلاش می‌کند باری از روی دوش کشور بردارد.

قرارگاه خاتم‌الانبیا فعالیت خود را از سال ۶۸ بعد از پایان جنگ تحمیلی در راستای کمک به سازندگی کشور آغاز کرد و تاکنون در بخش‌های مختلف ازجمله نفت و گاز، پتروشیمی، صنعت و معدن، خطوط انتقال گاز، راه و باند، ساخت بنادر، سد و سازه‌های دریایی و غیره فعالیت‌هایی را داشته است.

۴۰ پروژه بزرگ قرارگاه خاتم‌الانبیاء امسال به اتمام می‌رسد

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در مورد آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرای این قرارگاه می‌گوید: ۴۰ پروژه بزرگ با اعتبار ۱۱۸ هزار میلیارد تومان، طی سال جاری به اتمام می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه برخی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء را پیمانکار خطاب می‌کنند، اظهار داشت: من این موضوع را قبول ندارم، چراکه سپاه حافظ انقلاب است، هرجایی که احساس شود مشکلی وجود دارد، از انقلاب و نظام حفاظت می‌کند.

برخی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء را پیمانکار خطاب می‌کنند، من این موضوع را قبول ندارم، چراکه سپاه حافظ انقلاب است، هرجایی که احساس شود مشکلی وجود دارد، از انقلاب و نظام حفاظت می‌کند. وی با بیان اینکه دشمن امروز اقتصاد و معیشت مردم را نشانه گرفته و سپاه در این عرصه واردشده و اقدامات لازم را انجام می‌دهد، تصریح کرد: امروز بزرگ‌ترین نعمت در کشور ما وجود امنیت است که باید قدر آن را بدانیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به پروژه‌های این قرارگاه در کشور اشاره کرد و گفت: امروز ۲۰۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و یک‌میلیون نفر به‌صورت غیرمستقیم در پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در کشور مشغول به کار هستند.

سردار عبداللهی با بیان اینکه قرارگاه خاتم در ۱۰ حوزه کاری ازجمله نفت، گاز، آب، کشاورزی و زیرساخت‌ها فعالیت می‌کند، تصریح کرد: طی امسال ۴۰ ابر پروژه با اعتبار ۱۱۸ هزار میلیارد تومان در کشور توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به اتمام می‌رسد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با اشاره به اینکه ۱۰ پروژه از این ۴۰ پروژه در حوزه وزارت نفت است که یکی از آن‌ها پروژه «ستاره خلیج‌فارس» است، یادآور شد: این پروژه ۵۰ درصد کل بنزین کشور را تأمین می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته،  ۱۰۰ پروژه بزرگ در کشور تعریف شد که ۷۵ مورد آن به اتمام رسیده است.

فعالیت‌های قرارگاه در استان‌های محروم

و اما فعالیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در استان‌های محرومی چون لرستان نمود بیشتری دارد، علاوه بر مشارکت در اجرای پروژه‌های بزرگی چون آزادراه و راه‌آهن و سد، قرارگاه در حاشیه اجرای این پروژه‌ها در راستای محرومیت‌زدایی نیز اقدام می‌کند.

احداث راه دسترسی برای روستاها، تقویت زیرساخت‌های خدماتی و ... ازجمله فعالیت‌هایی بوده که طی سال‌های اخیر قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در استان لرستان داشته است.

و اما آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرای قرارگاه در لرستان نشان می‌دهد که به‌رغم عدم تزریق اعتبار جدی توسط دولت، در حد بضاعت پروژه‌ها فعال نگه‌داشته شده است و امسال نیز قرار است لرستان صحنه افتتاح چند پروژه باشد.

به گفته مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء درمجموع ۱۲ هزار میلیارد تومان پروژه در لرستان توسط این قرارگاه در حال اجرا است، که در این پروژه‌ها ۵ هزار و ۵۰۰ نفر مشغول به کار هستند، و این فرصتی کم‌نظیر در استان بیکاری چون لرستان است.

وعده افتتاح چند پروژه در لرستان

سردار عبادالله عبداللهی در جریان سفر اخیر خود به لرستان با بیان اینکه قطعه اول آزادراه خرم‌آباد- اراک طی سال ۹۷ به بهره‌برداری می‌رسد، تصریح کرد: سد «تاج امیر» و پروژه زیرگذر «بهارستان» هم تا پایان سال ۹۷ به اتمام می‌رسند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء خاطرنشان کرد: در لرستان پروژه‌های عمرانی و اقتصادی زیادی در حال اجرا است.

سردار عبداللهی با تأکید بر اینکه لرستان یک محرومیت و عقب‌ماندگی تاریخی دارد که رفع آن نیازمند همکاری همه‌جانبه دولت، بخش خصوصی و قرارگاه خاتم‌الانبیاء است، افزود: مطالعات پروژه‌های جدید در استان شروع‌شده که باید ردیف اعتباری لازم را از سوی دولت بگیرند.

بخشی از آمار تصادفات در کشور به خاطر مهندسی نبودن راه‌ها است، آزادراه خرم‌آباد- اراک یک آزادراه ایمن است و به لحاظ زیست‌محیطی و کاهش سوخت دارای قابلیت‌های زیادی استوی همچنین در جریان بازدید از پروژه آزادراه خرم‌آباد- اراک با اشاره به اینکه طول این آزادراه ۱۳۴ کیلومتر است، اظهار داشت: قطعه ابتدایی آن شامل مسیر خرم‌آباد- بروجرد به طول ۷۰ کیلومتر که سخت‌ترین مسیر این پروژه است تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه این مسیر ۸ کیلومتر تونل دارد و حجم بالایی از خاک‌برداری و خاک‌ریزی در جریان عملیات اجرایی آن داشته‌ایم، تصریح کرد: مسیر خرم‌آباد- بروجرد این آزادراه ۷۲ درصد پیشرفت دارد و کارهای خاک‌ریزی و خاک‌برداری آن انجام‌شده و در حال اجرای عملیات روسازی آن هستیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با تأکید بر اینکه با بهره‌برداری از این پروژه ۳۰ کیلومتر کاهش مسیر خواهیم داشت، افزود: بخشی از آمار تصادفات در کشور به خاطر مهندسی نبودن راه‌ها است، آزادراه خرم‌آباد- اراک یک آزادراه ایمن است و به لحاظ زیست‌محیطی و کاهش سوخت دارای قابلیت‌های زیادی است.

راه‌آهن جنوب ۵۱ درصد پیشرفت دارد

سردار عبداللهی با اشاره به اینکه مسئولین استانی قول رفع مشکل معارضین پروژه را داده‌اند، ادامه داد: این آزادراه کریدور جنوب به مرکز و شرق است و اگر ادامه یابد به شمال غرب هم می‌تواند وصل شود.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه هزار میلیارد اعتبار پیش‌بینی‌شده که به‌اضافه اصلاحات آن به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد نیز می‌رسد.

سردار عبداللهی همچنین در مورد پروژه راه‌آهن خرم‌آباد ۱۱۴ کیلومتر طول دارد که ۳۲ کیلومتر آن تونل است، تصریح کرد: این پروژه در حال حاضر ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

قرارگاه خاتم‌الانبیاء یک فرصت استثنایی در لرستان

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با تأکید بر اینکه یکی از مشکلات عمده این پروژه،  موضوع تخصیص اعتبار است، افزود: حجم بالایی از مطالبات را در پروژه‌های استان داریم که امیدواریم پرداخت شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان هم که هفته گذشته دیداری با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا داشت، در سخنانی فعالیت‌های این قرارگاه را فرصتی مناسبی برای توسعه استان دانست.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیاء در لرستان یک فرصت استثنایی است که مدیران باید از آن استفاده کنند، وضعیت استان امروز به لحاظ اقتصادی و اشتغال مناسب نیست و این در حالی است که ظرفیت‌های فراوانی در لرستان وجود دارد.

آیت‌الله میرعمادی با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین ظرفیت استان نیروی انسانی است، اظهار داشت: باید به سمت فعالیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان برویم.

وی ضمن تقدیر از زحمات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در استان، افزود: قرارگاه خاتم‌الانبیاء در لرستان سنگ تمام گذاشته و با تمام وجود به میدان آمده است.

اشتغال ۵۵۰۰ نفری قرارگاه در لرستان

سید موسی خادمی استاندار لرستان هم که از اشتغال‌زایی ۵ هزار و ۵۰۰ نفری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در استان رضایت دارد، از پیگیری برای رفع مشکلات و تأمین مطالبات این قرارگاه سخن گفت.

خادمی از دستگاه‌های اجرایی استان هم خواست که مشکلات و موانع پیش روی پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا را پیگیری کرده و در راستای رفع آن‌ها اقدام کنند.

سد معشوره مشکلات زیادی داشت که تا حدودی قرارگاه خاتم‌الانبیاء آن‌ها را حذف کرد و نگذاشت چراغ آن خاموش شودوی  با اشاره به وضعیت پروژه سد «بختیاری» اظهار داشت: خبر خوبی که در این زمینه می‌توان داد این است که بزرگ‌ترین مشکل سد بختیاری یعنی فاینانس خارجی آن، رفع شده و به تصویب شورای اقتصاد رسیده است.

خادمی با اشاره به سد معشوره نیز گفت: این پروژه مشکلات زیادی داشت که تا حدودی قرارگاه خاتم‌الانبیاء آن‌ها را حذف کرد و نگذاشت چراغ آن خاموش شود.

استاندار لرستان با بیان اینکه با تلاش صورت گرفته امسال از محل اعتبارات دولتی و مشارکت عمومی و خصوصی ۶۰ میلیارد منابع برای سد معشوره در نظر گرفته شده و تلاش این است که وارد مدار شود، تصریح کرد: بزرگ‌ترین مشکل سد معشوره بحث تخصیص آب بود که حل شد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب به آن اختصاص داده شد.

مشکل کمبود اعتبار

خادمی با اشاره به پروژه راه‌آهن خرم‌آباد اظهار داشت: مهم‌ترین مشکل این پروژه کمبود اعتبار است، از محل تهاتر فولاد، ۳۸۰ میلیارد اعتبار برای این پروژه اختصاص‌یافته که ۳۰۰ میلیارد آن جذب‌شده و ۸۰ میلیارد دیگر نیز به‌زودی جذب می‌شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل این است که از محل پیوست بودجه ۹۸ برای پروژه راه‌آهن خرم‌آباد منابع تعریف نشده است، تصریح کرد: در این زمینه باید پیگیری لازم را داشته باشیم.

استاندار لرستان همچنین یادآور شد: دستور وزیر راه به‌علاوه مصوبه هیئت‌مدیره فرودگاه خرم‌آباد گرفته شده تا برای فرودگاه اعتبارات ملی در نظر گرفته شود و مطالبات قرارگاه خاتم‌الانبیاء هم از محل اعتبارات ملی پرداخت شود.

بنابراین گزارش، با توجه به وعده‌های داده‌شده سال ۹۷ برای لرستان به لحاظ بهره‌برداری از پروژه‌های قرارگاه خاتم‌الانبیا سال خوبی خواهد بود تا برخی از پروژه‌هایی که سال‌ها معطل مانده بود روی افتتاح را به خود ببیند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ بهزاد قنبری بعد از ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران که به منظور تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی برگزار شد، انقلاب اسلامی را انقلابی مردمی دانست و با اشاره به اینکه دشمن از تمام توان خود برای جدا کردن مردم از اعتقادات و مبانی الهی استفاده می‌کند، اظهار کرد: دشمن از ابتدای انقلاب تاکنون جنگ پیچیده‌ای علیه ملت ایران در عرصه‌های تربیتی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و.. به راه انداخته است تا مقاومت مردم را بشکند.

فرمانده سپاه ناحیه آستارا با بیان اینکه همزمان با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی برنامه‌های مختلفی در شهرستان آستارا برگزار می‌شود، گفت: بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و نماد همدلی مردم و نظام است.

وی شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی» عنوان کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب بسیج را کلید طلایی حل مشکلات جامعه ذکر کردند و تشکیل گروه‌های جهادی یکی از طرح‌های مهم است که تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است.

سرهنگ قنبری کار جهادی را نماد همدلی دانست و گفت: روحیه بسیجی و جهادی در کشور سبب شده است تا با رفع گرفتاری‌های مردم کشور به یک مصونیت و امنیت مطلق دست یابد و امروز مشاهده می‌کنیم که در جای جای کشور در پیشرفت، عمران و آبادانی همواره پای بسیج در میان است.

وی افزود: کار جهادی دارای شاخصه‌هایی است و ساخت و ساز و فعالیت‌های عمرانی تنها هدف این مجموعه نیست، اصلی‌ترین شاخصه آن انسان‌سازی و آماده کردن روحیه‌ها برای خدمتگزاری راستین است.

فرمانده سپاه ناحیه آستارا با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در سطح شهرستان آستارا ثبت شده است افزود: این گروه‌ها در عرصه‌های سازندگی، آبادانی، محرومیت زدایی، ایجاد اشتغال پایدار، خدمات کشاورزی، اجتماعی، بهداشتی، پزشکی و دامپزشکی و کمک‌های مومنانه فعالیت می‌کنند.

آبرسانی به ۱۹ منطقه روستایی توسط بسیج سازندگی آستارا

وی با تاکید بر اینکه همه مردم مخصوصاً جوانان ما باید در کارهای جهادی و بسیج سازندگی حضور داشته باشند، افزود: امروزه بسیاری از جوانان ما در گروه‌های جهادی و اکثراً خودجوش در اقصی نقاط کشور حضور مستمر دارند و بسیاری از معضلات و مشکلات مردم مخصوصاً روستا نشینان را حل می‌کنند.

وی ادامه داد: نمونه بارز این حضور را در موضوع کرونا داشتیم، زمانی که همه از یکدیگر فرار می‌کردند این گروه‌های جهادی ما بودند که پای کار ماندند و برای کاهش آلام مردم گام برداشتند و در شهرستان آستارا نیز در سیل سال گذشته این بسیجیان و گروه‌های جهادی بودند که توانستند اقدامات خوبی را انجام دهند.

سرهنگ قنبری با اشاره به اینکه آبرسانی به ۱۹ منطقه روستایی با تنش آبی بالا، انسداد ۴ کیلومتر از مرز در مناطق مرزی شهرستان، ساخت و تحویل بیش از ۱۵ واحد مسکن محرومین، افتتاح کارگاه‌های اشتغال‌زایی، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۶۰ میلیارد ریالی، توزیع بسته‌های مؤمنانه و معیشتی و برگزاری مشاوره‌های حقوقی، پزشکی، اهدای جهیزیه، برگزاری کلاس‌های آموزشی، برگزاری ۱۸ دوره میز خدمت، نمایشگاه‌های فصلی، برگزاری ۶۰ دوره ویزیت رایگان در روستاها از برنامه‌هایی بود که توسط بسیج سازندگی سپاه ناحیه آستارا در سال گذشته در این شهرستان برگزار شد.

وی با اشاره به اجرای ویژه برنامه‌های بسیج سازندگی در هفته بسیج سازندگی گفت: اهدای ۵۰۰ بسته معیشتی برای خانواده‌های نیازمند، اهدای ۲ سری جهیزیه به نوعروسان به ارزش ۱ میلیارد ریال، برگزاری ویزیت رایگان در روستای کانرود، افتتاح کارگاه‌های اشتغال زایی پرورش طیور محلی، خیاطی و دامداری، افتتاح ۲ واحد مسکن محرومین از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در هفته بسیج سازندگی است.

کد خبر 6099827

دیگر خبرها

  • پیام استاندار البرز به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی