Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: بنیاد برکت توانسته با مدیریت جهادی در مسیر محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی گام‌های مؤثری بردارد.

به گزارش قدس آنلاین از بیرجند، فرهاد فلاحتی ظهر چهارشنبه در بازدید از طرح های بنیاد برکت در این شهرستان اظهار داشت: بنیاد برکت با جذب مشارکت مناطق محروم، راهبرد توانمندسازی اقتصادی را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عملکرد بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در محرومیت‌زدایی و رفع مشکلات مناطق کم‌برخوردار را الگویی برای غلبه بر بوروکراسی اداری و کاغذبازی‌های بیهوده نامید و تأکید کرد: سایر نهادها و ارگان‌ها هم باید همین روش را سرلوحه‌ کار خود قرار دهند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کاغذبازی‌ها و مراحل پیچیده‌ای که در کار سایر نهادها از جمله نهادهای دولتی هست، در اجرای پروژه‌های بنیاد برکت وجود ندارد و همین مسئله باعث تسهیل امور شده است.

فلاحتی با اشاره به عملکرد بنیاد برکت درشهرستانهای قاینات وزیرکوه گفت: چندین سال است بنیاد برکت در استان خراسان جنوبی حضور مؤثری دارد و عملکرد قابل‌توجهی در زمینه‌ مدرسه‌سازی، مسجدسازی، راه‌سازی، توانمندسازی اقتصادی، ساخت خانه‌های عالم و از این دست اقدامات از خود به جای گذاشته است.

وی با اشاره به مراحلی که معمولاً برای اجرای پروژه‌ها دنبال می‌شود، اظهار داشت: بوروکراسی پیچیده‌ای که خصوصاً در حوزه‌ بانکداری، گریبانگیر بخش دولتی است، پروژه‌های این بخش را معمولاً با مشکل و کندی مواجه می‌کند اما در بنیاد برکت این مراحل وجود ندارد و کارها با تأمین مالی و مدیریت حساب‌شده، سریع‌تر به ثمر می‌نشیند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت، مشارکت بنیاد برکت در پروژه‌ها هم مشارکتی شفاف و روشن است و این نهاد با تقویت کارآفرینان بومی در مناطق مختلف، توسعه‌ی اقتصادی مناطق محروم را پی می‌گیرد.

وی با اشاره به زمینه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری در منطقه‌ی قائنات، گفت: در منطقه‌ قائنات، در زمینه‌ فرآوری گیاهان دارویی، تولید محصولاتی مانند زرشک و زعفران و مباحث تولیدی کلان مانند فولاد و معادن و... ظرفیت‌های فراوان و بالقوه‌ای وجود دارد.

وی افزود: بنیاد برکت با جذب مشارکت مناطق محروم، راهبرد توانمندسازی اقتصادی را دنبال می‌کند اما با توجه به ریسک سرمایه‌گذاری در این مناطق، بعضاً شاهد هستیم درصد مشارکت پایین است.

وی ادامه داد برای رفع این مشکل ما پیشنهاد دادیم، بنیاد برکت با آموزش به سرمایه‌گذاران و تصحیح ذهنیت آن‌ها درباره‌ سرمایه‌گذاری در مناطق محروم، درصد مشارکت را در این مناطق بالا ببرد.

فلاحتی در پایان تصریح کرد: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با روحیه‌ جهادی در زمینه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، آموزش، ایجاد کارخانجات و غیره، فعالیت‌های قابل تقدیری را خصوصاً در مناطق محروم انجام داده که این اقدامات شایسته‌ تقدیر و تشکر است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۸۶۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های آبی مناطق محروم البرز توسط نیروهای جهادی

مسئول بسیج سازندگی استان البرز با اشاره به اینکه ۱۴۳۲ جهادگر در البرز فعال هستند گفت: با اقدامات صورت گرفته از سوی این گروه‌ها، چالش‌های آبی در مناطق محروم استان شناسایی و رفع شد.

محمد فلاحت کار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز از جهاد آب‌رسانی در سطح کشور خبر داد و اظهار کرد: طی تعاملی که از سوی آب و فاضلاب استان البرز و گروه‌های جهادی بسیج صورت گرفت، پروژه‌ای که قرار بود ظرف مدت ۳۰ ماه با هدف کاهش چالش آبی مناطق شناسایی شده به سرانجام برسد، در مدت زمان ۹ ماه به نتیجه رسید.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح از ۴۰ درصد هدررفت آب جلوگیری شد، افزود: در این میان ۲۴۳ هزار مترمربع قیر رایگان در معابر مناطق محروم و روستاها توسط بسیج سازندگی با هدف توسعه و ارتقای زیرساخت‌ها انجام شد، در این میان راه‌هایی که به مزار شهدا مرتبط می‌شد به صورت ویژه دیده شد و تمام معابر آسفالت شده از اعتبار دولتی محروم بودند.

مسئول بسیج سازندگی سازندگی استان البرز با اشاره به بازسازی و رنگ‌آمیزی مدارس مناطق محروم، خاطرنشان کرد: بیش از ۳۵۰ مدرسه در مناطق مختلف استان بازسازی و رنگ‌آمیزی شد.

فلاحت با اشاره به دیگر اقدامات صورت گرفته توسط بسیج سازندگی، تصریح کرد: ۷۲۵ سری جهیزیه تقدیم نوعروسان و جوانان شده است، ۲۵۲ عروسی برای زوج‌ها برگزار و ۱۷۰ هزار بسته معیشتی تقدیم محرومان شده است.

وی اضافه کرد: ۱۱ پروژه بهسازی و راه‌سازی روستایی توسط گروه‌های جهادی ظرف یک سال گذشته به نتیجه رسیده است.

مسئول بسیج سازندگی استان البرز با اشاره به پرداخت وام‌های اشتغال خانگی، گفت: در این میان با هدف تحکیم خانواده، ۱۰۵ زندانی جرایم غیرعمد به همت نیروهای جهادی آزاد شدند و ۱۴۳۲ نیروی جهادی در البرز فعال هستند.

کد خبر 751953

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های آبی مناطق محروم البرز توسط نیروهای جهادی
  • پیام استاندار البرز به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • هافبک محروم یوونتوس بازیگر شد!
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته